Skip to main content

Ja, wij zijn op zoek naar jou!

Wie zijn we dan wel.

Wij zijn het Christelijk Mannenkoor Stadskanaal (CMS). Het koor werd opgericht in 1938 en bestaat nu dus 85 jaar. Er zijn veel hoogtepunten te noemen die we als koor beleefden in al die jaren; prachtige concerten, cd-opnames, samenwerking met bekende solisten en musici.

Het repertoire is breed en ook toegankelijk. Hoofdzakelijk geestelijke liederen in een mooie koorzetting geschreven, maar ook licht klassieke stukken en populaire liederen komen soms aan bod.

De wekelijkse oefenavonden zijn een mooie mix van nieuwe stukken instuderen en gezelligheid. Er wordt veel gelachen. En lachen is gezond. Zingen ook !

Ons koor bestaat uit ongeveer 50 leden en wordt geleid door de dirigent Harold Kooij. Een enthousiaste dirigent die zeker een bijdrage heeft geleverd aan het enthousiasme waarmee ons koor oefent en optreedt. Dat optreden geeft veel voldoening als je je kwaliteiten naar buiten toe wilt presenteren en anderen wilt laten genieten van de ingestudeerde muziekstukken.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens vrijblijvend naar onze repetitie avond elke dinsdagĀ  in de Rank, naast de Oosterkadekerk in Stadskanaal. Om half 8 staat de koffie klaar !

Welkom en graag tot ziens!

Bestuur, leden en dirigent CMS

Informatie aanvragen kan bij de bestuursleden of door middel van onderstaande knop.

Informatie aanvraag